Sterilointikampanjat jatkuvat Tg-Jiussa

Sterilointikampanjat elpyivät ikävän tauon jälkeen

Targu-Jiussa ja Gorjin läänin useissa kaupungeissa vuosikausien ajan organisoiduissa vähävaraisten ihmisten lemmikkien steriloinneissa jouduttiin pitämään tänä vuonna pitkä tauko koronaviruksen tuoman riskin sekä siitä aiheutuneiden rajoitteiden vuoksi. Elokuusta alkaen sterilointikampanjoita on kuitenkin kyetty jo järjestämään ja toivomme, että saamme niille jatkumoa normaaliin malliin tästä eteenpäin. Elo- ja syyskuun kampanjoiden aikana steriloitiin 150 koiraa/kissaa ja tavoite on vähintään sama loppuvuoden osalta.

Pro Animals Romania on saanut myös pyyntöjä lähiympäristön kissapopulaatioiden hillitsemiseksi ja siihenkin yritetään löytää keinoja. Villiintyneiden kissojen pyydystäminen ja steriloiminen sekä toipilasajan seuranta vaativat melkoisesti resursseja. Niistä on koko ajan pulaa, niin henkilö- kuin finanssipuolellakin.

Olemme kuitenkin erittäin iloisia siitä, että sterilointikampanjat on saatu nyt uudelleen käyntiin Tg-Jiussa ja toivomme, että niitä kyettäisiin laajentamaan pikkuhiljaa Gorjin puolen miljoonan asukkaan läänissä.  Sterilointeja saa tukea. Nehän ovat ainoa keino loppujen lopuksi selättäessä ei-toivottujen pentueiden syntymisen kierre. 

Pro Animals Finland ry
Viesti: "Sterilointikampanjat"
Lahjoitustili: FI08 5045 0620 0918 15
PayPal: info@pafiry.net

Sterkkatiimi 2020.jpg

 

Lähettänyt

Jaa: