Kummit turvana PARin tarhan suojattien elämälle

Kuten niin useasti olemme todenneet, on kummien kuukausittainen tuki ollut se kivijalka, jonka avulla olemme kyenneet antamaan Pro Animals Romanian tarhan suojateille tarvittavan perusturvan.

Turvan, jota ilman ei ole mahdollista ylläpitää yli tuhannen heitteille jätetyn pelastetun koiran tarhaa. 

Pro Animals Finland ry:n kautta sadat suomalaiset eläinten ystävät ovat toimineet kummeina jo syksystä 2005 alkaen ja tehneet lähes 14 vuoden aikana ihmeitä kerta toisensa jälkeen. Niihin ihmeisiin kuuluu myös vuosien 2011-2012 aikana rakennutettu uusi tarha entisen häädön alle jääneen tilalle. 

Toivottavasti ihmeiden aika ei ole ohi, sillä niitä tarvitaan edelleen. Vaikka meitä suomalaisia onkin edelleen runsas joukko antamassa säännöllistä apua PARin tarhalle, niin taloudellisilta murheilta ei siellä ole vältytty ja huoli tarhan suojattien hyvinvoinnista on kasvanut vuosi vuodelta. 

Toivomme niin kovasti, että myöskään Pro Animals Finland ry:n toimintaa ei tarvitse lopettaa vielä vähään aikaan siitä syystä, että meillä ei ole tarpeeksi potentiaalia auttaa PARin tarhaa. Siihenkin olisi kummasti tarpeen se, että meitä suomalaisia olisi riittävän suuri joukko antamassa säännöllistä kuukausitukea kummitellen. Jos luvatun perusturvan kokoon saamista tarvitsee stressata kuukaudesta toiseen vuosikausia, syö se väkisinkin meidän auttajienkin sisuskaluja ja vaikuttaa luonnollisesti toimintakykyyn.  

PARin tarhan asukkien elämää voi turvata helposti toimimalla kummina pienellä kuukausimaksulla. Jos et vielä ole kummi, käythän tutustumassa, sillä vaihtoehtoja on useita ja niistä varmasti löytyy se itselle sopivin.

http://www.pafiry.net/kummius/esittely/

Kiitos, että haluat pitää yllä PARin tarhan suojattien elämänlankaa.

-Kiia-

PS. Myös sterilointikummeja kaivataan rutkasti lisää.

Carmena tarhalla 1.jpg

Lähettänyt

Jaa: