Mitä kummitoiminta on?

Kummikoiratoiminnalla pyritään takaamaan tarhan koirien riittävä päivittäinen ravinnon saanti sekä tarpeelliset hoidot. Tarhalle hylätään jatkuvasti sekä aikuisia koiria että pentuja. Toivommekin, että mahdollisimman moni ryhtyisi tarhan koirien kummiksi, jotta ne eivät joutuisi näkemään nälkää ja ne saisivat asianmukaista hoitoa. Yritämme parhaamme mukaan turvata kaikkien tarhalla olevien ja sinne tulevien koirien päivittäisen ruoan lisäksi vuosittaiset perushoidot (loishäädöt ja rokotukset) sekä lääkärinhoidot tarvittaessa. Tarhan koirille ovat tärkeitä myös työntekijät, sillä ilman heitä koirien hyvinvoinnin turvaaminen on mahdotonta.

Koirakummius
Ottamalla nimikkokoiran kummiteltavaksesi tuet tarhan koirien hyvinvointia 15 euron kuukausisummalla ja nimesi näkyy kummigalleriassa oman kummikoirasi tarinan yhteydessä. Huomioithan kuitenkin, että kaikki tarhan koirat ovat yhtä tärkeitä ja kummimaksut käytetään kaikkien koirien hyväksi tasavertaisesti. Kummia etsiviä koiria löydät täältä.

Kissakummius
Carmenan hoivissa olevat kissat tarvitsevat kummeja.
Lisätietoja kissakummiudesta.

Sterkkakummius
Sterkka- eli sterilointikummit ovat todella tärkeitä ja heidän avullaan kaikki PARin tarhan narttukoirat kyetään steriloimaan. Kummimaksu on 10 euroa kuukaudessa. Lisätietoja sterkkakummiudesta.

Tarhakummius
Ryhtyessäsi tarhakummiksi toimit ns. yleiskummina turvaten tarhan koirien kokonaisvaltaisen hyvinvointia. Tarhakummina voit valita 5 tai 10 euron kuukausisumman ja saat nimesi näkyviin tarhakummiosioon.

Duunarikummius
Koska työntekijät ovat PARin tarhan koirien elämän turvaamiseksi yksi tärkeimmistä asioista pyrimme tukemaan myös työntekijöiden elannon. Ryhtymällä työntekijöiden kummiksi, saat nimesi näkyviin heidän kummisivulleen. Työntekijöiden kummiksi voi ryhtyä vaikka kimpassa 15 euron kuukausiavustuksellla.


Kysy lisätietoja kummitoiminnasta osoitteesta kiia.vasko@pafiry.net